Skip to main content

Vivere wordt trotse partner van Limax Volleybal

14 december 2023

Met trots presenteren wij ons als ‘Trotse Partner’ van Limax Network, de vooraanstaande business club van VC Limax. Als actieve deelnemer in dit dynamische netwerk, verbinden we met passie en toewijding met topondernemers uit onze regio. Samen streven we naar synergie, groei en innovatie, terwijl we ook een positieve maatschappelijke impact realiseren.

Bij Limax Network geloven we in de kracht van zakelijke relaties die verder gaan dan alleen transacties. Onze betrokkenheid bij dit netwerk biedt ons de gelegenheid om niet alleen te ondernemen, maar ook om te inspireren en te ondersteunen. Samen met gelijkgestemde partners werken we aan gemeenschappelijke doelen, stimuleren we regionale ontwikkeling en dragen we bij aan initiatieven die het verschil maken.

Met dit ‘Proud Partner of Limax Network’ logo tonen we onze verbondenheid met een selecte groep visionaire ondernemers en dragen we bij aan een bloeiende toekomst voor onze regio. Samen versterken we zakelijk succes en maatschappelijke vooruitgang.