Wil je effectief je doelgroep via on- en offline bereiken?

Herkenbaar zijn in het magazine

Van alle Nederlanders leest 80% regelmatig een magazine (ruim 11,4 miljoen mensen). Gemiddeld besteden Nederlanders er 92 minuten per week aan, 61 minuten in print en 32 minuten digitaal*. Vivere sluit aan bij de behoeftes van 50-plussers die bewuste keuzes maken en nog met beide benen op de grond staan. Positief en stimulerend, voor en over mensen in misschien wel de beste helft van hun leven! Vivere wordt huis-aan-huis verspreid, maar wordt ook verspreid via leestafels en extra afhaalpunten. Kijk hier voor de afhaalpunten.
Wist je dat 50-plussers kwaliteit en duurzaamheid zeer belangrijk vinden? Gebruik de kennis en reserveer een platform in Vivere. Per uitgave lichten we diverse onderwerpen uit, geschreven door een professionele copywriters. * Bron: NOM Print & Doelgroep Monitor Gfk

Advertentie plaatsen

Natuurlijk kun je ook een mooie advertentie in Vivere laten plaatsen. Ons professioneel DTP-bureau kan deze eventueel voor jou maken. Neem voor de tarieven direct contact op met Pascal Ketelaars.

Advertorial/ Storytelling

Wie ben je als ondernemer? Waarom moeten klanten bij jou zijn? Wat maakt jouw bedrijf uniek? Wat is het verhaal erachter? Hoe wordt jouw product en of dienst samengesteld? Geef potentiële klanten de kans je te leren kennen, win vertrouwen en de eerste stap naar een klantrelatie en dus actie is gezet.

In de spotlight……

Wil je iets kwijt aan alle 50-plussers in Roermond-Roerdalen, Echt-Susteren / Maasbracht – Linne – Stevensweer en Weert-Nederweert? Laat een van onze copywriters er een kort artikel over schrijven en zet jezelf of jouw bedrijf in de schijnwerpers! Wil je er een foto of illustratie bij? Regelen we voor jou! Vertel een kort of langer verhaal dat relevant is voor jouw doelgroep en past bij jouw bedrijf. Hulp nodig? Onze specialist denkt graag met jou mee over waardevolle inhoud die jouw klanten raakt.

Herkenbaar zijn op de website

Blijf het hele jaar door in contact met onze doelgroep, jouw klanten. We bieden jou als ondernemer naast ons magazine ook online aandacht op onze website en Facebookpagina. Jouw advertentie plaatsen we als banner. We zorgen ervoor dat je niet uit het zicht verdwijnt!

Brochure inclusief aanleverspecificaties