Skip to main content

Wil je effectief je doelgroep via on- en offline bereiken?

Magazine Vivere

Vivere, het magazine voor de 50-plusser is een aantal jaren geleden ontstaan doordat Vivere een aantal vragen ontving van 50-plussers of er een magazine kon worden uitgegeven. Gezien de vraagstelling is er een marktonderzoek gehouden en hieruit kwamen een aantal interessante bevindingen naar voren die verwerkt zijn in het magazine. Zo werden er diverse redactionele onderwerpen geopperd, te weten: Natuur en milieu, lief en leed, Reizen en culinair, Gezond en fit zijn, interieur en exterieur, Gadgets, Electrische fietsen, Duurzaamheid, etc. etc.. Daarnaast heeft het onderzoek een duidelijk beeld gegeven van de gewenste omvang, formaat van het magazine, frequentie van het magazine (1x per kwartaal) en de interessante gebieden daar waar de doelgroep zit.

Herkenbaar zijn in het magazine

Van alle Nederlanders leest 80% regelmatig een magazine (ruim 11,4 miljoen mensen). Gemiddeld besteden Nederlanders er 92 minuten per week aan, 61 minuten in print en 32 minuten digitaal*. Vivere sluit aan bij de behoeftes van 50-plussers die bewuste keuzes maken en nog met beide benen op de grond staan. Positief en stimulerend, voor en over mensen in misschien wel de beste helft van hun leven! Vivere wordt huis-aan-huis verspreid, maar wordt ook verspreid via leestafels en extra afhaalpunten. Klik hier voor de afhaalpunten. * Bron: NOM Print & Doelgroep Monitor Gfk

Wist je dat 50-plussers goede samengestelde artikelen en advertenties zeer interessant vinden? Gebruik deze kennis en reserveer een platform in Vivere. Per uitgave lichten we diverse onderwerpen uit, geschreven door onze professionele copywriters. 

Advertentie plaatsen

Natuurlijk kun je ook een mooie advertentie in Vivere laten plaatsen. Onze professionele DTP-ers kunnen deze eventueel voor jou maken. Neem voor de tarieven direct contact op met Pascal Ketelaars.

Advertorial/ Storytelling

Wie ben je als ondernemer? Waarom moeten klanten bij jou zijn? Wat maakt jouw bedrijf uniek? Wat is het verhaal erachter? Hoe wordt jouw product en of dienst samengesteld? Geef potentiële klanten de kans je te leren kennen, win vertrouwen en de eerste stap naar een klantrelatie en dus actie is gezet.

In de spotlight……

Wil je iets kwijt aan alle 50-plussers in Gem. Roermond – Gem. Roerdalen, Gem. Echt-Susteren / Maasbracht – Linne – Stevensweert, Gem. Weert -Gem. Nederweert en Gem. Leudal? Laat een van onze copywriters er een kort artikel over schrijven en zet jezelf of jouw bedrijf in de schijnwerpers! Wil je er een foto of illustratie bij? Regelen we voor jou! Vertel een kort of langer verhaal dat relevant is voor jouw doelgroep en past bij jouw bedrijf. Hulp nodig? Onze specialist denkt graag met jou mee over waardevolle inhoud die jouw klanten raakt.

Herkenbaar zijn op de website

Blijf het hele jaar door in contact met onze doelgroep, jouw klanten. We bieden jou als ondernemer naast ons magazine ook online aandacht op onze website en Facebookpagina. Jouw advertentie plaatsen we als banner. We zorgen ervoor dat je niet uit het zicht verdwijnt!

Meer weten over de mogelijkheden?

Onder het genot van een kop koffie kijken we samen naar wat je wilt bereiken en welke oplossing Vivere hierin kan bieden. Neem snel contact op!! Bel. 0475-725975 of mail info@viveremedia.nl 

Brochure inclusief aanleverspecificaties