Over ons

Mijn roots liggen in Roermond. Ik ben er geboren en getogen en sinds 2004 woon ik met mijn vrouw en drie kinderen in Vlodrop (Gemeente Roerdalen). Voordat ik mijn eigen bedrijf begon, heb ik jarenlange ervaring opgedaan bij diverse mediaconcerns. Naast het uitgeven van kranten en magazines heb ik ook heel veel marketingcommunicatieplannen voor diverse bedrijven samengesteld. Hier ligt dus ook een behoorlijk stuk expertise.
De afweging die ik maakte om het roer om te gooien had te maken met een jarenlange droom van mij om een eigen bedrijf te beginnen. Deze droom in combinatie met wat wil ik, wat kan ik en waar ligt mijn expertise gaf de doorslag om te gaan beginnen.
Om deze kennis nu door te geven aan andere ondernemingen ben ik met een eigen bedrijf begonnen genaamd Vivere. Vivere staat voor positief en realistisch in het leven staan. Dit heeft voor jouw als klant het voordeel dat er een duidelijke en eerlijke vertaalslag gemaakt kan worden van de wensen en behoeften. Met andere woorden er wordt aandachtig geluisterd en in samenspraak iets moois en doeltreffends gebouwd. Al met al echt de moeite waard om met mij in gesprek te komen.
Ik hoop dat we elkaar spoedig spreken om eens van gedachte te wisselen.
Tot binnenkort!