Skip to main content

Magazine Vivere

Het mooie en stijlvolle magazine Vivere is een onderdeel van de uitgeverij Vivere en is gericht op de leeftijdsdoelgroep van de 50-plusser (vanaf 50 t/m 65 jaar). Uit het recentelijk gehouden onderzoek blijkt dat er een behoorlijke lezers- en kopersmarkt aanwezig is en dat ze veel interesse hebben in human-interest samengestelde artikelen. Te denken valt aan Gezond en Fit, Leven met stijl, interieur, Natuur en Milieu, Financiën/hypotheken/verzekeringen, Reizen en Culinair, Politiek, Mode en Schoonheid, achtergrondverhalen over ondernemers, Lief en Leed en Vrije tijd. De 50-plusser is nog zeer vitaal en staat met beiden benen op de grond. Gezien het feit dat het magazine een naslagwerk is zal de verschijning 1x per kwartaal zijn.

De oplage van het magazine Vivere editie:

Gem. Roermond – Gem. Roerdalen – Gem. Echt/Susteren – Maasbracht – Linne – Stevensweert – Gem. Leudal – Gem. Weert – Gem. Nederweert is 47.000 exemplaren en zal worden verspreid via huis aan huisverspreiding. Daarnaast worden de overige exemplaren op diverse gebieden in Midden Limburg via controled circulation (afhaalpunten) ingericht. Zie de link voor locatiesUiteraard zullen er ook nog exemplaren op leestafels neergelegd worden.

Uitgave 2023:

1e uitgave: zaterdag 15 april 2023

2e uitgave: zaterdag 8 juli 2023

3e uitgave: zaterdag 30 september 2023

4e uitgave: zaterdag 23 december 2023 

Bovenstaande betekent voor jou als ondernemer dat je op een gerichte manier de boodschap van jouw bedrijf rechtstreeks weet over te brengen op de doelgroep. Met andere woorden je kunt de klant een richting geven waardoor deze doelbewuste keuzes gaat ondernemen. Al met al een zeer efficiënte manier van communiceren. Vivere kan jou daarbij ondersteunen door middel van off- en online communicatiemogelijkheden. Door de jarenlange ervaring die aanwezig is binnen het bedrijf kan een duidelijke vertaalslag van jouw behoefte worden gemaakt. 

Wil je weten welke mogelijkheden er zijn om vervolgens samen een gericht plan op te stellen waarin de optimale communicatie wordt gerealiseerd? Kijk dan op onze pagina adverteren.

Verspreidingsgebied

Editie Gem. Roermond – Gem. Roerdalen – Gem. Echt-Susteren – Maasbracht – Linne – Stevensweert – Gem. Weert – Gem.  Nederweert – Gem. Leudal

Archief