Magazine Vivere

Het mooie en stijlvolle magazine Vivere is een onderdeel van de uitgeverij Vivere en is gericht op de leeftijdsdoelgroep van de 50-plusser (vanaf 50 t/m 65 jaar). Uit het recentelijk gehouden onderzoek blijkt dat er een behoorlijke lezers- en kopersmarkt aanwezig is en dat ze veel interesse hebben in human-interest samengestelde artikelen. Te denken valt aan Gezond en Fit, Leven met stijl, interieur, Natuur en Milieu, Financiën/hypotheken/verzekeringen, Reizen en Culinair, Politiek, Mode en Schoonheid, achtergrondverhalen over ondernemers, Lief en Leed en Vrije tijd. De 50-plusser is nog zeer vitaal en staat met beide benen op de grond. Zij weten hoe ze kunnen genieten en daarnaast hebben ze ook nog eens een goed gevulde beurs. Gezien het feit dat het magazine een naslagwerk is zal de verschijning 1x per kwartaal worden en wel op de dagen:
Editie Gemeente Roermond + Gemeente Roerdalen, jaar 2020:
  • 1e uitgave: zaterdag 28 maart 2020
  • 2e uitgave: zaterdag 27 juni 2020, op verzoek van mede-ondernemers gezien de coronasituatie verplaatst naar zaterdag 18 juli 2020
  • 3e uitgave: zaterdag 3 oktober 2020
  • 4e uitgave: zaterdag 19 december 2020
De oplage van het magazine Vivere editie Roermond - Roerdalen zal 33.000 exemplaren zijn en zal worden verspreid via huis aan huisverspreiding, op strategische leestafels daar waar de 50-plussers komen en bij strategische afhaalpunten. Zie de link voor locaties.

Verspreiding

Verspreidingsgebied
Oplage: 33.000 ex.
Verspreidingsgebied: gemeente Roermond + gemeente Roerdalen
Editie Gemeente Echt-Susteren + Maasbracht + Linne + Stevensweert, jaar 2020:
  • 1e uitgave: zaterdag 28 maart 2020
  • 2e uitgave: zaterdag 27 juni 2020, op verzoek van mede-ondernemers gezien de coronasituatie verplaatst naar zaterdag 18 juli 2020
  • 3e uitgave: zaterdag 3 oktober 2020
  • 4e uitgave: zaterdag 19 december 2020
De oplage van het magazine Vivere editie Echt-Susteren │ Maasbracht - Linne - Stevensweert zal 22.500 exemplaren zijn en zal worden verspreid via huis aan huisverspreiding, op strategische leestafels daar waar de 50-plussers komen en bij strategische afhaalpunten.
Bovenstaande betekent voor jou als ondernemer dat je op een gerichte manier de boodschap van jouw bedrijf rechtstreeks weet over te brengen op de doelgroep. Met andere woorden je kunt de klant een richting geven waardoor deze doelbewuste keuzes gaat ondernemen. Al met al een zeer efficiënte manier van communiceren. Vivere kan jou daarbij ondersteunen door middel van off- en online communicatiemogelijkheden. Door de jarenlange ervaring die aanwezig is binnen het bedrijf kan een duidelijke vertaalslag van jouw behoefte worden gemaakt. Wil je weten welke mogelijkheden er zijn om vervolgens samen een gericht plan op te stellen waarin de optimale communicatie wordt gerealiseerd? Kijk dan op onze pagina adverteren.
Verspreidingsgebied
Oplage: 22.500 ex.
Verspreidingsgebied: gemeente Echt-Susteren + Maasbracht + Linne + Stevensweert