(Social Media – offline – SEO/SEA) Marketing

Vivere is gespecialiseerd op het gebied van online en offline Marketing. Door de jarenlange ervaring die is opgedaan binnen verschillende bedrijven weten we wat er in de markt leeft. Een marketingbureau, maar dan nét even anders.

Met onze frisse kijk op off- en online marketing (Social Media, E-mail of SEA/SEO-vindbaarheid) lossen we al jouw uitdagingen op. Als echte vakspecialisten weten we namelijk precies wat jullie als bedrijf nodig hebben. En deze kennis is altijd voor jou beschikbaar. Als je als bedrijf op een duidelijke en efficiënte wijze jouw product(en) en of dienst(en) bekend wil laten worden dan kunnen we voor jou een gericht marketingplan samenstellen. In dit plan zul je een duidelijke marketingmix terugvinden van de 6p’s (product, prijs, plaats, personeel, promotie & presentatie) die van toepassing zijn. Er zal een gezonde afstemming plaatsvinden om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.

Een belangrijk doel hiervan is om op langere termijn in de wensen en behoeften van jouw doelgroep te kunnen voorzien. Uiteraard zal het een en ander ondersteund worden door (indien van toepassing) marktonderzoek. Het resultaat? Een effect waar je blij van wordt!

Online marketing – Social Media marketing

Wat kan Vivere betekenen voor jouw bedrijf? We gaan je compleet ontzorgen op het gebied van Social Media. In onderling overleg gaan we je eigen platformen zoals Facebook, LinkedIn of Instagram behartigen. Elke week zullen er berichten worden geplaatst die er op gericht zijn om de volgers, likers en overige gebruikers van relevante, nieuwe en aanvullende informatie te voorzien. Uiteraard gaan we het huidige aantal volgers en likers vergroten zodat je directe bereik vergroot gaat worden. Door met Vivere samen te werken gaan we lange termijn branding, awareness en top of mind voor je realiseren. Daarnaast zullen we door het inzetten van doelgroepgerichte advertenties potentiële klanten bereiken, die nog niet op de hoogte zijn van je bedrijf.

 • Een combinatie van de Social Media platformen (bv. Facebook/Instagram/LinkedIn)
 • Een optimaal bereik door een lage investering
 • Juiste redactionele content samenstelling
 • Rapportage, evaluatie en aanbeveling
 • Branding/ Top of mind komen/ awareness

Online marketing – Vindbaarheid marketing (SEO/SEA)

Vindbaarheid is een gegeven wat laat zien hoe goed jouw website te vinden is in een zoekmachine. Vindbaarheid is erg belangrijk, want als mensen je niet kunnen vinden dan komen er geen bezoekers op je website. De algoritmes van Google worden gebruikt om websites te vinden en te rangschikken. Om de vindbaarheid te vergroten heeft Vivere een bepaalde werkwijze samengesteld. Daarnaast kunnen we gericht conversies realiseren door op een goede en gedifferentieerde manier Google ads in te zetten.

 • Optimaliseren van webpagina’s
 • Positief zoekresultaat van zoekmachines op het internet
 • Gericht de doelgroep bereiken
 • Responsive advertentie plaatsen
 • Kosten in de hand houden en toch resultaat halen
 • Juiste inzet van display en tekst-zoekadvertenties
 • Controle houden

Op welke manier? 

Opzet en optimalisatie advertentie campagnes

 • 1e stap: Plan bepalen
 • 2e stap: Data Driven analyse
 • 3e stap: Structuur samenstellen en lancering
 • 4e stap: Verbeteren
 • 5e stap: Uitbreiding

Uiteraard doen we nog veel meer. Denk onder andere hierbij aan emailmarketing, onlinemarketing, themacommunicatie en nog vele andere mogelijkheden. Kijk voor meer informatie in onze brochure.

Aan de slag

Wil je gebruik maken van een gericht en effectief (Social Media) marketingplan dan gaan we snel een afspraak met elkaar inplannen zodat je een goed samengesteld en interessant voorstel ontvangt. 

Bel direct: 0475-725975

Advies van Pascal | waar je op moet letten bij het kiezen van een nieuwe bedrijfsnaam.

Wil jij jouw product gaan (re)launchen onder een nieuwe of een andere naam? Maar weet je nog niet zo goed onder welke naam je dit wilt gaan doen? Dan heb ik een belangrijke tip voor je!
Bedrijfsnamen zijn net als kindernamen. Een goede handelsnaam is onderscheidend en duidelijk, maar mag ook niet te veel lijken op bestaande namen en merken. De keuze voor de meest geschikte bedrijfsnaam is erg persoonlijk. Wat de één aanspreekt, vindt de ander juist stom of onduidelijk. Maar wat vooral belangrijk is. is dat de naam allesomvattend is en zegt wat het bedrijf inhoudt.
Hierbij is een juiste kleurstelling van jouw bedrijfsnaam en logo ook essentieel. Zo heeft rood een liefdevol, impulsief karakter en wordt het vaak gebruikt wanneer iets nadrukkelijk onder de aandacht gebracht moet worden. Blauw daarentegen geeft de meeste voorkeur bij de mensen, vertegenwoordigt rust en wordt vaak gebruikt bij dienstverlening.
Denk dus goed na over de bedrijfsnaam en de kleurstelling!

Openingstijden

Ma - Vr 08.30 tot 17.00 uur

Volg ons

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

© Vivere 2022      

Onderhoud & Hosting LinQxx