Vivere is ook gespecialiseerd in het vervaardigen van Drukwerk

Drukwerk is nog steeds één van de meest effectieve manieren op marketinggebied. Van prachtig ontworpen productverpakkingen tot het laten drukken van een opvallende merk logo op kleding en textiel. Deze manier van branding zorgt voor een perfecte naamsbekendheid en herkenning. Bij Vivere doen we er alles aan om jouw drukwerk op te laten vallen. Dit doen we niet alleen door het verlenen van goede service, maar ook door het leveren van kwaliteitsproducten. Wil je op maat gemaakt drukwerk laten maken? Vraag dan eens naar de mogelijkheden. Bij ons kun je niet alleen terecht voor het laten maken van flyers en posters, maar ook voor het bedrukken van menukaarten en verpakkingen. Heb je op maat gemaakt drukwerk nodig wat moet voldoen aan speciale wensen? We delen onze ruime ervaring graag met je door het geven van een persoonlijk advies. Welk vorm van drukwerk je ook wilt laten maken, Vivere uit Roermond doet het voor je.
Hieronder een greep van wat we te bieden hebben.

Drukwerk

Huisstijl

Kantoorartikelen, Briefpapier, Boekenleggers, Memoblokken, Notitie- en Schijfblokken, Notitieboekjes, Pennen, Buttons, Etiketten, Cheque en cadeau enveloppen, Kaarten, Spaarproducten, En nog veel meer...

Promotie

Promotiemateriaal, Reclamedrukwerk, Folders, Flyers, Brochures, En nog veel meer...

Posters

Foto op posters, Posters, Textielposters, En nog veel meer...

Presentatie

Presentatie accessoires, Winkelpresentatie, Banners, Spandoeken, En nog veel meer...

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden en hoe we te werk gaan neem dan gerust contact op via het contactformulier of tel. 0475-725975.